Over Colours of Asia

Colours of Asia is een unieke combinatie van verschillende onderdelen, waar kunst, cultuur en commercie samengaan om het hedendaagse Azië in Rotterdam te representeren.

Impressie Colours of Asia

Impressie foto Colours of Asia

In het hartje van Rotterdam vindt de herontwikkeling plaats van een pand met een rijke historie. Ooit begonnen als bioscoop, daarna als poppodium maar vooral bekend  geweest als een discotheek. Nu volgt de realisatie van Colours of Asia. In het pand komen verschillende functies zoals restaurants, café, kunstgalerie, winkeltjes, business hotel en kantoren.

De locatie van het pand bevindt zich op een interessante dwarsas van Rotterdam. Vanaf Centraal Station komt er een promenade richting het zuiden om naar alle belangrijke delen van de stad te komen. De ligging van het gebouw zit op de rand van verschillende deelgebieden: het huidige nachtleven van Rotterdam, Chinatown, shopping, cultuur en lifestyle.

Colours of Asia is daarom ook een zeer geschikte plek om een combinatie van de vorige genoemde functies neer te zetten. Een ontmoetingsplaats waar men kan eten, drinken, winkelen, verblijven, werken en delen met een modern Aziatisch karakter.